Hvordan velger jeg riktig forlovelsesring?

Skrevet av:Langaard

Det finnes en mengde forskjellige forlovelsesringer og det kan være vanskelig å velge. Hva slags ring passer best til akkurat henne? Hvilken slipeform skal diamanten ha, og skal det være hvitt eller gult gull? Eller kanskje rosé? Og sist, men ikke minst; Hvordan skal jeg fri?

Et frieri er noe helt unikt. Hver og en må gjøre det på den måten som føles riktig for en selv. Derfor er det bare du som vet svaret på hvordan du skal fri. Men de andre spørsmålene hjelper vi deg gjerne med.

Finn riktig stil

Mange av kundene våre spør hva som er vanlig å gi ved en forlovelse. Svaret er at ikke noe er vanlig eller uvanlig. Det viktigste er at partneren din blir begeistret! Hvis du gir henne en ring som er i tråd med stilen hennes vil hun sette pris på at du har brukt tid på å finne den rette ringen. Men for å komme dit krever det at du gjør litt research;  

Hva slags ringer bruker hun i dag?  Hvilken farge er det på metallet? Liker hun store eller små stener?

Kanskje noen av venninnene hennes har ringforlovet seg i det siste – hva synes hun om ringene deres? Snakk gjerne med noen som kjenner henne godt for å finne ut hva hun ønsker seg.

Skreddersøm?

En forlovelsesring skal bæres hver dag i forhåpentligvis mange år fremover. Derfor er det viktig at den sitter godt på fingeren. Men de færreste av oss vet hvilken ringstørrelse partneren vår har. Derfor kan du alltid komme tilbake til oss etter forlovelsen for å endre størrelse på ringen slik at den passer.

Du kan også få laget en helt unik ring spesielt til kjæresten din. Da er vi imidlertid avhengig av å vite størrelsen på forhånd. Det beste er om du tar med deg en ring som hun allerede har, og som brukes på samme finger som forlovelsesringen skal sitte. Hvis det ikke lar seg gjøre får vi være kreative og finne ut av det sammen.

Vi hjelper deg

I over 35 år har vi hjulpet kunder med å finne den riktige forlovelsesringen slik at det passer både stilen og lommeboken. Når du frir skal du være trygg på at du ikke bare har valgt riktig ledsager, men også riktig ring.

Kom gjerne innom butikken vår i Oslo sentrum for en uforpliktende prat. Alle spørsmål er gode spørsmål og vi hjelper deg gjerne.

Velkommen til Juvelér Langaard!