Om oss

Vårt

Håndverk

Hos Juvelér Langaard føler vi oss privilegerte som får lov til å hjelpe våre kunder med å uttrykke seg gjennom vakre og unike smykker. Det er en glede å få bidra til å markere livets små og store øyeblikk. Siden starten i 1983 har vi holdt til i Stortingsgaten 22, med Theatercafeen og Nationaltheatret som nærmeste naboer. I dag reiser to generasjoner av Langaard-familien verden rundt på jakt etter de vakreste stenene. Med utgangspunkt i håndplukkede diamanter og andre edelstener skaper vi kvalitetssmykker i 18 karat gull eller platina, ofte bare i ett enkelt eksemplar.

Vi tilbyr alltid et stort utvalg smykker i butikken. I tillegg kan du få laget forlovelsesring, signetring, mansjettknapper eller andre smykker akkurat slik du vil ha dem i vårt verksted, og vi leter gjerne etter bestemte edelstener for våre kunder. Våre gullsmedmestere har omfattende kompetanse på reparasjoner, også av gamle smykker.

I tillegg til våre egne, håndlagde smykker er vi alene i Norge om å tilby Roberto Coin og Shamballa. Velkommen til oss!

 

 

Juvelér Conrad Langaard
En felles

LIDENSKAP

Juvelér Langaard er en historie om en far og sønn, og deres felles interesse for vakre edelstener, design og kvalitet.

Juvelér Conrad Langaard

VÅRE TJENESTER

VEDLIKEHOLD OG REPARASJONER

Smykker med diamanter og andre edelstener bør leveres inn til sjekk hos en gullsmed ved jevne mellomrom. Da vil gullsmeden undersøke at stenene sitter godt, og at klør og metall er i god stand. Du er alltid velkommen til vår butikk for en kostnadsfri rens og kontroll av dine smykker. Er det behov for å gjøre reparasjoner, vil du først få et uforpliktende pristilbud.

DESIGN AV NYE SMYKKER OG OMBYGGING

Vi lager gjerne smykker i vårt verksted etter ønske fra kunder. De fleste har en klar idé om hva de ser for seg, og lager sammen med vår designer Melanie en tegning av smykket. Deretter tilbyr vi et uforpliktende pristilbud, og blir enige om veien videre.

Har du fått i gave eller arvet smykker som du ønsker å endre eller bygge om til noe nytt, hjelper vi deg gjerne med dette. Det ligger ofte mye affeksjonsverdi i noe man har arvet, men i mange tilfeller har smykkene behov for reparasjon.

GRAVERING OG FAMILIEVÅPEN

I Norge kan alle som ønsker det ha et familievåpen så lenge man forholder seg til til heraldikerens prinsipper. Vår erfarne heraldiker assisterer deg gjerne om du ønsker å utvikle ditt første slektsvåpen, eller om du ønsker å oppdatere ditt eksisterende. Hos Juvelér Langaard har vi lang erfaring med å lage smykker med våpenskjold, som signetringer eller mansjettknapper.