Stilrene og delikate smykker til hverdag og fest

Spear by Langaard

Endelig lanserer vi nyheter i SPEAR by Langaard! Nytt av året er en rekke vakre kjeder i 18 kt. gull med og uten diamanter, et kjede i gult gull med malakitt, nye anheng og små spyd til å henge på våre creol-ørepynt.

SPEAR by Langaard er lillesøsteren til våre mer klassiske smykkekolleksjoner. Dette er en serie med edgy og stilrene smykker til både hverdag og fest – laget i 18 karat hvitt, rosé og gult gull, med og uten diamanter.

 

Hos Langaard er vi kjent for det store utvalget med klassiske diamantsmykker til de store anledningene. I tillegg til dette ønsker vi å tilby en mer minimalistisk serie med et annerledes og unikt uttrykk – men i den samme høye kvaliteten som resten av våre smykker.

Resultatet er denne vakre kolleksjon med ørepynt, ringer, armbånd, armringer og anheng.

Spear by Langaard ørepynt
Spear by Langaard anheng

Det lille spydet, som også symboliserer fasetten i en briljant, preger hele kolleksjonen. Resultatet er at smykkene har et litt tøffere uttrykk, men de er samtidig sofistikerte og elegante.En del av smykkene er små og delikate, og passer perfekt til hverdagsbruk. Andre er litt større, og er perfekte når man ønsker noe som blir lagt merke til.

Serien passer perfekt for målbevisste kvinner som ønsker seg tidløse smykker av høy kvalitet, men som samtidig har et mer moderne uttrykk enn tradisjonelle gull- og diamantsmykker.

#AimHigher.