Stilrene og delikate smykker til hverdag og fest

SPEAR by Langaard kjeder med anheng og ringer

SPEAR by Langaard er lillesøsteren til våre mer klassiske smykkekolleksjoner. Dette er en serie med edgy og stilrene smykker til både hverdag og fest – laget i 18 karat hvitt, rosé og gult gull, med og uten diamanter.

Hos Langaard er vi kjent for det store utvalget med klassiske diamantsmykker til de store anledningene. I tillegg til dette ønsket vi å tilby en mer minimalistisk serie med et annerledes og unikt uttrykk – men i den samme høye kvaliteten som resten av våre smykker. Resultatet ble en vakker kolleksjon med ørepynt, ringer, armbånd, armringer og anheng.

Det lille spydet, som også symboliserer fasetten i en briljant, preger hele kolleksjonen. Resultatet er at smykkene har et litt tøffere uttrykk, men de er samtidig sofistikerte og elegante.

En del av smykkene er små og delikate, og passer perfekt til hverdagsbruk. Andre er litt større, og er perfekte når man ønsker noe som blir lagt merke til.

SPEAR by Langaard ørepynt i 18 karat gull, med og uten diamanter
SPEAR by Langaard-ambassadør Amalie Iuel

Friidrettsutøver Amalie Iuel er ambassadør for SPEAR by Langaard, og vi føler at seriens profil og slagord «aim higher» passer henne perfekt. Hun er vant til å sette tøffe målsetninger og tenke stort. Amalie liker å bruke smykkene til både trening og fritid, mindre ørepynt og anheng på trening, og gullringene når hun skal pynte seg litt ekstra.

Serien passer perfekt for målbevisste kvinner som ønsker seg tidløse smykker av høy kvalitet, men som samtidig har et mer moderne uttrykk enn tradisjonelle gull- og diamantsmykker.

#AimHigher.