Allianseringer, enstensringer og diamantringer

DIAMANTRINGER

Diamantringer er tidløse investeringer som etter vår oppfatning hever ethvert antrekk. Mange bruker diamantringer hver eneste dag, og det må man gjerne gjøre, men da er det viktig å være klar over at man bør man være forsiktig med tanke på hva man utsetter ringene for.

Husk at gullsmykker er skjøre gjenstander som jevnlig bør rengjøres og leveres inn til sjekk hos en gullsmed slik at ikke stenene faller ut.

Diamantringer
Forlovelsesring

Enstensringer og forlovelsesringer

En forlovelsesring er for mange den mest betydningsfulle gaven man mottar i livet, og har stor emosjonell verdi. Det er lurt å bruke god tid på å vurdere hva du eller din partner vil trives med. Ringen skal passe stilmessig, også i lang tid fremover, og må være laget på en måte som tåler daglig bruk. Ringer i hvitt gull eller platina med en enkel briljantslipt diamant er de mest populære hos oss, men forlovelsesringer kan selvsagt ha akkurat det designet og de edelstenene man selv måtte ønske. Vi tegner og lager ofte ringer sammen med våre kunder, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Les mer om hva du bør tenke på før du velger smykker til den store dagen.

Allianseringer

En alliansering er en ring som har diamanter hele veien rundt, eller bare delvis. Denne typen ring kalles også rekkering, og brukes mye som giftering. Vi har alltid et utvalg allianseringer i 18 kt. hvitt og gult gull, og hjelper deg gjerne med å skaffe akkurat den ringen du ønsker deg hvis vi ikke har den i butikk. Vi har også allianseringer med små fjær på innsiden som gjør at ringen tilpasser seg varierende størrelse på fingeren, perfekt for deg som opplever at ringen noen ganger kan være vanskelig å få over leddet, eller noen dager føles trang.

GIFTERINGER

Det mest tradisjonelle valget når det gjelder giftering er en enkel, polert ring i gull eller platina. Dette designet er et tidløst og trygt valg. Velger man en ring i hvitt gull kan man med fordel levere ringen til polering og rhodinering fra tid til annen. Ringer i gult gull, roségull eller platina kan også poleres iblant hvis man ønsker, men man kan også gjerne la ringen på sin naturlige patina over tid.

Hvis man velger en alliansering med diamanter bør det være en ring der diamantene er godt beskyttet på sidene, slik at ringen tåler daglig bruk. Vi anbefaler ringer i 18 kt. gull eller platina da disse edle legeringene har den fineste fargen, og samtidig holder seg best over tid. Les mer om gull og platina her.

ANDRE DIAMANTRINGER

Vi har alltid et stort utvalg diamantringer i butikken, og vi lager ofte ringer og andre smykker i samarbeid med våre kunder. Vi har egen smykkedesigner på huset som lager skisser og uforpliktende tilbud. I tillegg skaper vi enestående diamantringer med sorte, hvite og champagnefargede stener som du ikke finner noen andre steder.

Vi tilbyr også elastiske diamantringer som tilpasser seg størrelsen på fingeren, de er både utrolig flotte og behagelige å ha på.

Elastiske diamantringer Elastiske diamantringer